Početna Off 3252 pregleda

Influencer i YouTuber poginuo na motociklu pri 300 km/h

Često je objavljivao videe na kojima je "divljao" po gradskim prometnicama ili jurio skoro 300 km/h po autocestama

Agastay Chauhan, YouTuber i influencer koji je bio vrlo popularan u Indiji, ali i šire preminuo je nakon strašne nesreće na motociklu u Indiji između gradova Agra i New Delhi. U trenutku nesreće YouTuber je vozio čak 300 km/h na javnoj autocesti na kojoj je uvijek prilično gust promet. To mu nije bilo prvi put da je "divljao" motociklom na javnim prometnicama. Na svojem kanalu Pro Rider 1000 često je objavljivao videe na kojima je "divljao" po gradskim prometnicama ili jurio skoro 300 km/h po autocestama i redovito skupljao milijune pregleda. U Indiji je maksimalna brzina na autocestama ograničena na 120 km/h. 

Nesreća se dogodila tako da je Chauhan udario u razdjelnik ceste, zbog čega je izgubio kontrolu i sletio s ceste. U nesreći je potpuno uništen motocikl, a pukla je i vozačeva kaciga. Od zadobivenih ozljeda je poginuo na mjestu nesreće. 

Prema izvještajima indijskog medija The Tribune, u vrijeme nesreće Chauhan je snimao svoju vožnju i obećao je da će pokušati postići brzinu od 300 km/h. "Ubrzat ću do 300 km/h i vidjeti može li ići i više", citirao ga je The Tribune. Policija je izjavila da je Chauhan bio dio grupe od pet motociklista kada je došlo do nesreće.

Chauhan je bio osnivač Pro Rider 1000 YouTube kanala, gdje je često predstavljao sportske motocikle. Chauhanov najnoviji video, koji je postavljen tri dana prije nesreće, prikazuje kako na javnoj autocesti postiže brzinu od 279 km/h. Njegov YouTube kanal trenutno ima 1,29 milijuna pretplatnika, a objavio je 189 videa do smrti.

25-godišnji YouTuber živio je u Dehradunu u sjevernoj Indiji. Iako je povremeno vozio druge motocikle, najčešće je dijelio videozapise na kojima se on i njegovi prijatelji voze Kawasakiju Ninja ZX-10R. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.