Početna Off 1993 pregleda

Izudarala mu auto i pokušala štetu 'popraviti' krpom

Ovo je krunski dokaz kako volan nije za svakoga. Vozačica je nekoliko puta pokušala izaći svojim automobilom s parkirnoga mjesta i pritom svaki put ogrebala automobil pored sebe

Očigledno je kako su joj vozačke osobine na razini ekstremne alkoholiziranosti, a ni moral i odgovornost joj nisu baš jača strana, jer ništa ju ne sprečava da 'mrtvo-hladno' napusti mjesto zločina. No mora se priznati, ipak si je dala truda i pokušala brzinski ispolirati ogrebotine i udubljenja. Za zaključiti je kako to često radi, jer u prtljažniku već ima spremnu cijelu opremu.

Author: YouTube foto: YouTube

Najtragikomičniji trenutak svakako je onaj kada je prvi i drugi put izašla iz automobila, pljunula u ruku i dlanom pogladila udubljenje i ogrebotine nekoliko puta, a odvaljenu 'ratkapu' samo prislonila na kotač 'nesretne' Toyote Camry. Incident se odigrao u New Jerseyu, a svjedok koji je sve snimio mobitelom, s razlogom se nije mogao suzdržati sočnih psovki.

Author: YouTube foto: YouTube

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.