Početna Off 99 pregleda

"Ja sam gazda": Parkira preko 4 parkirna mjesta svugdje po gradu

1
Vidi galeriju 1/3
"Ja sam gazda": Parkira preko 4 parkirna mjesta svugdje po gradu "Ja sam gazda": Parkira preko 4 parkirna mjesta svugdje po gradu "Ja sam gazda": Parkira preko 4 parkirna mjesta svugdje po gradu

Fotografije vozila parkiranog preko četiri parkirna mjesta izazvale su lavinu negativnih komentara, a evo što je izjavio vlasnik...

1 | Author: Daily Mail foto: Daily Mail

Ovaj bahati čin objavili su mnogi svjetski mediji, a pokušao se opravdati i sam Fabio Silva, vlasnik automobila. Navodi da namjerno parkira preko četiri parkirna mjesta kako ostali vozači ne bi ogrebali njegova limenog ljubimca, a na svom je Facebook profilu objavio: "Kada počnete trošiti stotine funti na automobil, poput mene, shvatit ćete o čemu pričam. Ispričavam se što ne želim da idioti unište moj ponos i moje veselje".

1 | Author: Daily Mail foto: Daily Mail

Ubrzo je dobio puno kritika za svoj postupak, a jedan korisnik mu je stao u obranu kazavši: "Kada vidim kako ljudi otvaraju vrata kad izlaze iz vozila, ne osuđujem ovoga vozača."

1 | Author: Daily Mail foto: Daily Mail

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.