Početna Off 2323 pregleda

Brzopletost: Slalomska vožnja Hondom završila 'lansiranjem'

Skretanje preko više prometnih traka ili naglo skretanje iz trake u traku i vrludanje među automobilima često može biti vrlo opasno, a ovakvu radnju policija definira kao 'slalomsku vožnju' te je za to predviđena i novčana kazna

Nije posve jasno što se ovdje točno dogodilo: je li vozač Honde CR-V u posljednji tren shvatio da mora skrenuti na izlaz s obilaznice pa se predomislio ili se pak jednostavno u slalomskom preticanju neplanirano našao na krajnjoj desnoj prometnoj traci, koja je zapravo izlaz s obilaznice pa je panično skrenuo ulijevo da bi se vratio u željeni smjer?

Author: YouTube foto: YouTube

Naglim skretanjem vozač Honde CR-V izazvao je bočni sudar sa SUV-om koji se kretao u srednjoj prometnoj traci, što je rezultiralo odbijanjem na drugu stranu i 'lansiranje' u zrak preko zemljane površine. Nepromišljeni vozač sletio je na cestu na koju je na početku priče bio i skrenuo, samo je tamo dospio putem kojim nitko prije njega zasigurno nije prošao.

Author: YouTube foto: YouTube

Uglavnom, nepažnja i brzopletost u kombinaciji s brzom vožnjom, nasreću, prošli su s minimalnim posljedicama.

 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.