Početna Off 23 pregleda

Kad ti policajac u civilnom autu podvali “navlakušu”

Sačekuša
Vidi galeriju 1/3
Kad ti policajac u civilnom autu podvali “navlakušu” Kad ti policajac u civilnom autu podvali “navlakušu” Kad ti policajac u civilnom autu podvali “navlakušu”

Sivi deprimirajući dan, prometna gužva, sve ide sporo ili nikako, a nestrpljivi vozač u koloni, čiji su živci već popustili, odlučuje u određenom trenutku zaobići nekoliko vozila po zaustavnoj traci s desne strane...

Taj “manevar” dakako nije po propisima i baš se tu našla policija u civilnom autu te upalila “rotirke” i u roku odmah zaskočila prijestupnika. Vlasnik onboard kamere, koja je zabilježila ovu situaciju, stajao je u koloni između civilnog policijskog automobila i nervoznog vozača koji je počinio prekršaj, a iz nekog razloga ne može sakriti svoje oduševljenje i urla od sreće. No sagledamo li stvari iz druge perspektive, nameće se pitanje tko je ovdje zapravo učinio prekršaj?

Sačekuša | Author: YouTube foto: YouTube

Čim je čovjek u koloni zatrubio, srebrni terenac, za koji se kasnije ispostavilo da je policija, odlučio je namjerno pričekati i odugovlačiti kretanje kolone. Kad je nestrpljivi vozač odlučio riješiti problem obilaženjem dva automobila po desnoj strani, odmah su upalili “rotirke” i krenuli za njim. Dakle, namjerno su onemogućili normalno odvijanje prometa kako bi izazvali očekivanu reakciju nekoga iz kolone te si tako na najlakši mogući način našli “ovcu za šišanje”.

Sačekuša | Author: YouTube foto: YouTube

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.