Početna Off 27 pregleda

Kako su se razbijali u Fast & Furious - najbolji sudari

Fast & Furious

Neovisno o tome jeste li ljubitelji Fast & Furious franšize, ako vas imalo zanimaju automobili sigurno postoje neke stvari koje cijenite. U priloženom videu nalazi se mnogo prerađenih automobila koji voze vrlo brzo, a neke jurnjave završavaju spektakularnim sudarima

Tijekom 14 godina i sedam filmova, franšiza filmova Fast & Furious poznata je po svojim spektakularnim scenama auto utrka, ali i dramatičnim automobilskim nesrećama koje proizlaze iz toga. Izvorna zamisao filma je bila da se radnja sastoji od što više scena utrka, dok su scene sudara bile namijenjene da budu dio akcijskih sekvenci. Ukoliko niste gledali sedmi nastavak, ne brinite u videu nema spoilera jer nisu uvrštene scene iz Furious 7. Ovdje je svih 110 automobilskih nesreća iz prvih šest nastavaka filmova Fast & Furious. Uživajte!

Ljubiteljima automobila junaka iz Fast & Furiousa, zasigurno je teško gledati kako sva ova nevjerojatna vozila bivaju uništena, ali isplati se preletjeti kroz sve te trenutke koji su obilježili posljednjih 14 godina. Tijekom svih sedam nastavaka za potrebe snimanja uništeno je više od 1000 vozila. Dok se u prvom filmu jedva vide dvije scene sudara, kako su se stvarali nastavci broj sudara se povećavao. Zato pogledajte novi Furious 7 koji ovakvu akciju podiže na sasvim novu razinu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.