Početna Off 1 pregleda

Kampanja #SEATseekingName: Predložite ime novoga SUV-a

1
Vidi galeriju 1/2
Kampanja #SEATseekingName: Predložite ime novoga SUV-a Kampanja #SEATseekingName: Predložite ime novoga SUV-a

Španjolski proizvođač lansira projekt za sudjelovanje i glasovanje radi pronalaska imena novoga SUV-a u razredu iznad Atece, a koje će se temeljiti na španjolskoj geografiji...

Marka SEAT pokrenula je kampanju #SEATseekingName za svoj novi veliki SUV koji će u prodaji biti u 2018. godini. SEAT je danas lansirao projekt za javnost radi slanja prijedloga i glasovanja za ime novoga SUV-a, koji će imati do sedam sjedala te biti pozicioniran u segmentu iznad Atece. Pritom je glavni kriterij da ime novoga modela treba počivati na španjolskoj geografiji.

1 | Author: Seat foto: Seat

Predsjednik marke SEAT Luca de Meo na prezentaciji projekta rekao je sljedeće: „SEAT je odlučio pozvati svakog obožavatelja marke da predloži i kasnije glasuje za ime novoga SUV-a, koji će zasigurno pisati povijest. Našim nastojanjima za lansiranjem kampanje #SEATseekingName iznova smo definirali uobičajeni postupak kako bismo uključili javnost i sljedbenike marke diljem svijeta, i to od prvoga do zadnjeg trenutka projekta.“

1 | Author: Screenshot foto: Screenshot

1. Prijedlozi za ime. Bilo tko može predložiti svoje omiljeno ime za novi model marke SEAT, počevši s današnjim danom pa sve do 22. lipnja. Uz kriterij španjolskoga zemljopisa SEAT je između ostaloga uključio uvjet da ime mora odgovarati vrijednostima marke i proizvodnim karakteristikama tvrtke te da je jednostavno za izgovaranje na drugim jezicima. Tijekom ove faze razmotrit će se svi pristigli prijedlozi, bez obzira na broj sudionika koji šalju svaki od prijedloga.

2. Sužavanje izbora prijava. U pogledu definiranoga kompleta kriterija u fokus-skupine koje marka organizira tijekom faze predodabira bit će uključeni stručnjaci tvrtke SEAT te stručnjaci za brendiranje, kao i kupci iz različitih zemalja. Također će se provoditi tržišna ispitivanja kako bi se izbor suzio na barem tri imena za koja će se naposljetku glasovati. Imena finalista bit će objavljena 12. rujna na Salonu automobila u Frankfurtu.

3. Glasovanje za finaliste. Javno glasovanje održavat će se od 12. do 25. rujna kako bi se među finalistima odabrao omiljeni kandidat. Pobjedničko ime bit će ono s najviše glasova.

4. Objava pobjedničkog imena. SEAT će objaviti ime svojega novog SUV-a do 15. listopada.

 

Vašu ideju za naziv novog SEAT-ovog SUV automobila možete predati na ovome linku.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.