Početna Off 121 pregleda

VIDEO: Karting totalno dominira utrkom protiv dva čudovišta od 1000 konja

Karting
Vidi galeriju 1/3
VIDEO: Karting totalno dominira utrkom protiv dva čudovišta od 1000 konja VIDEO: Karting totalno dominira utrkom protiv dva čudovišta od 1000 konja VIDEO: Karting totalno dominira utrkom protiv dva čudovišta od 1000 konja

Do sad smo vidjeli razna divljanja karting vozila, ali ovo je prvi put da se suprotstavlja velikim jurilicama. Vjerovali ili ne, ovaj mali zvrk potpuno uništava puno veće i snažnije gorostase

Vožnja kartinga na stazi je jedan od najčišćih doživljaja brze vožnje koje čovjek može doživjeti. No, sigurni smo da samo sjedanje u karting pogonjen motorom Honde CBR1000RR Fireblade zahtijeva puno više nego samu hrabrost. Za upravljanje ovom malom jurilicom i ganjanje do krajnjih granica treba imati odlične vozačke vještine.

Ovaj mega karting ima 230 konjskih snaga, kao i nevjerojatan zvuk koji ga prati u stopu. Skoro je prilijepljen za asfalt, te sposoban za sprint do 100 kilometara na sat u 2,4 sekunde, dok četvrt milje "preleti" za samo 9,1 sekundu. I ne zaboravimo, postiže maksimalnu brzinu od 320 kilometara na sat! S ovakvim nevjerojatnim statistikama, ne bi trebalo biti iznenađujuće da je karting pobijedio dvije zvijeri snage 1000 konja.

Pogledajte ovu snagom nabijenu utrku.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.