Početna Off 836 pregleda

Lamborghini nagradio pravoga mladog ljubitelja talijanske marke

Lamborghini pronašao pravog mladog ljubitelja talijanske marke
FOTO: YouTube

U trgovini s igračkama djeca su testirana koju marku 'autića' žele odabrati i traženo je dijete koje je ozbiljno inzistiralo na Lamborghiniju

Lamborghini je osnovan prije 55 godina i ima cijeli niz automobila koji su printani na postere, a ti posteri su ukrašavali milijune dječjih soba. 60-ih i 70-ih godina prošloga stoljeća, djeca su gledala Lamborghinija Miuru kao jedan od najljepših automobila ikada, sve dok nije došao Countach. 

Lamborghini Miura | Author: Lamborghini foto: Lamborghini

Countach je mnogima izgledao kao automobil koji je stigao iz budućnosti, s agresivnim linijama, dobrom aerodinamikom i snažnim motorom V12 smještenim iza vozača. Otada je Lamborghini nastavio takvu tradiciju te napravio niz značajnih automobila, poput Diabla, Murcielaga, Gallarda, Aventadora, Huracana pa čak i novoga SUV-a Urusa.

Lamborghini nagradio pravog mladog ljubitelja talijanske marke | Author: Flickr foto: Flickr

S obzirom na to da je Lamborghini barem jednom bio u srcu nekoga mladog zanesenjaka automobilima, talijanska marka je odlučila pronaći pravoga ljubitelja. U trgovini s igračkama testirana su djeca na temu koju marku 'autića' žele odabrati, a samo jedno dijete ozbiljno je inzistiralo na Lamborghiniju. 

Lamborghini pronašao pravog mladog ljubitelja talijanske marke | Author: YouTube foto: YouTube

Kada je napokon pronađeno dijete koje je tražilo samo Lamborghini, prodavač je javio talijanskome vozaču Marcu Mapelliju da donese poseban dar za to dijete. Osim što je dječak nagrađen posebnim Aventadorom u smanjenom obliku, dobio je i vožnju u pravome pravcatom Lamborghiniju. 

Lamborghini pronašao pravog mladog ljubitelja talijanske marke | Author: YouTube foto: YouTube

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.