Početna Off 364 pregleda

Mladić pobjegao policiji u bijesnom autu, mama ga dovela u stanicu

Policija je u svom priopčenju zahvalila majci što je "napravila pravu stvar". Na njenu sreću automobil nije gotovo uopće oštećen

Uzbudljiva potjera s neočekivanim ishodom dogodila se ovih dana u gradu Charlotte, u američkoj saveznoj državi Sjevernoj Karolini. Policija okruga Rowan County bacila se u potjeru za Dodge Chargerom koji se približio policijskom automobilu te zatim ugasio svjetla i odjurio velikom brzinom.

Jasno je da je takav potez bio povod da policajac krene u potjeru. Isprva se činilo da će sve brzo završiti jer je Charger usporio te se zaustavio kraj ceste, no ubrzo je vozač ponovo dao gas i odjurio. Potjera je nastavljena, a vozač koji je bježao je pokušao se otarasiti policije nizom opasnih manevara koji su uključivali slalom vožnju kroz relativno gusti promet. Policija ga je pokušala zaustaviti šiljcima na cesti, no i to je uspio izbjeći.

Author:

Sve je završeno tako da su vozač i suvozač iskočili iz automobila koji se kretao i pobjegli, dok se automobil nježno zaustavio u obližnjoj ogradi. Policija je vozača i putnika tražila uz pomoć helikoptera i policijskih pasa no nestali su bez traga. Policija je nakon toga potražila vlasnika automobila, a kada su do njega došli ispostavilo se da se radi o majci 19-godišnjeg Coriea Bostona. Kad se nesretni Corie kasnije pojavio kod kuće ljutita majka ga je bez oklijevanja odvezla u stanicu i predala policiji. 

Mladić je optužen za kazneno djelo "bijega u motornom vozilu" te je pušten da se brani sa slobode uz 3500 dolara jamčevine. Policija je u svom priopćenju zahvalila majci što je "napravila pravu stvar". Na njenu sreću automobil nije gotovo uopće oštećen u čitavoj pustolovini te će ga dobiti natrag. Nadamo se samo da je mladić naučio lekciju i da će se mama uskoro prestati ljutiti. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.