Početna Off 493 pregleda

"Može jedan Lamborghini Veneno? Može, to će vas koštati 60 milijuna kuna"

1
Vidi galeriju 1/7
"Može jedan Lamborghini Veneno? Može, to će vas koštati 60 milijuna kuna" "Može jedan Lamborghini Veneno? Može, to će vas koštati 60 milijuna kuna" "Može jedan Lamborghini Veneno? Može, to će vas koštati 60 milijuna kuna" "Može jedan Lamborghini Veneno? Može, to će vas koštati 60 milijuna kuna" "Može jedan Lamborghini Veneno? Može, to će vas koštati 60 milijuna kuna" "Može jedan Lamborghini Veneno? Može, to će vas koštati 60 milijuna kuna" "Može jedan Lamborghini Veneno? Može, to će vas koštati 60 milijuna kuna"

Jedan od samo četiri proizvedena primjerka ikada osvanuo je u oglasu, po astronomskoj cijeni od 9,4 milijuna dolara, odnosno 8 milijuna eura, odnosno 59,3 milijuna kuna!

1 | Author: Mobile.de foto: Mobile.de

Ako ste ikada tražili priliku da kupite Lamborghini Veneno, sada je prava prilika za to. Treba vam "samo" nešto novaca, točnije 59,3 milijuna kuna, odnosno osam milijuna eura. U oglasu stoji da cijena za ovaj Veneno nije fiksna, što znači da bi prodavač možda mogao cijenu i spustiti za nekoliko milijuna kuna. 

1 | Author: Mobile.de foto: Mobile.de

Lamborghini Veneno proizveden je 2010. godine u samo četiri primjerka, od kojih je jedan ostao u vlasništvu Lamborghinija, što znači da je samo 3 komada ikada isporučeno kupcima. Ovaj dotični primjerak na brojčaniku ima svega 180 prijeđenih kilometara, a za nejga prodavač tvrdi kako nikada nije vožen po javnim cestama. Nalazi se na Long Islandu u SAD-u, a iz 6,5-litrenoga atmosferskog V12 motora, Veneno razvija 750 konjskih snaga.

1 | Author: Mobile.de foto: Mobile.de

Za toliki novac umjesto ovog Venena možete kupiti Bugatti Chiron, nekoliko Ferrarija i Porschea te više BMW-a, Audija ili Aston Martina. S druge strane, ovo može biti itekakva investicija, s obzirom da vrijednost i cijena ovome automobilu neprestano rastu.

1 | Author: Mobile.de foto: Mobile.de 1 | Author: Mobile.de foto: Mobile.de

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.