Početna Off 226 pregleda

Na njivu sa stilom: Zetora iz snova dizajnirao je Pininfarina

ZETOR TRAKTOR
Vidi galeriju 1/5
Na njivu sa stilom: Zetora iz snova dizajnirao je Pininfarina Na njivu sa stilom: Zetora iz snova dizajnirao je Pininfarina Na njivu sa stilom: Zetora iz snova dizajnirao je Pininfarina Na njivu sa stilom: Zetora iz snova dizajnirao je Pininfarina Na njivu sa stilom: Zetora iz snova dizajnirao je Pininfarina

Kompanija koja je poznata po nekim od najslavnijih Ferrarija u povijesti sada je dizajnirala Zetorov traktor koji bi trebao u poljoprivredniku probuditi emocije i strast

Traktori sa svim njihovim priključcima su radni strojevi koji su dizajnirani da budu snažni i izdržljivi kroz godine, a fantastični dizajnerski detalji nisu stvar koju bi prvo povezali s njima. No, kad vidimo traktor koji je za Zetor dizajnirao talijanski studio Pininfarina, teško je ne osjetiti poljoprivredni duh i želju da ovakvim strojem krenete s guštom orati njive. Tvrtka koja je dizajnirala neke od najpoznatijih Ferrarija sada sa sportskih automobila prenosi neke popularne opise, poput zatamnjenih prozora, prekrasne zakrivljene linije karoserije i sportsku crvenu boju, piše portal 24sata.

No, Zetor by Pininfarina je samo konceptni traktor koji je poznati češki proizvođač prikazao na sajmu u Hannoveru kako bi njime proslavili 70 godina svojih traktora. Kako se čini, nije izgledno da će netko ovim traktorom uskoro raditi na svojim poljima, no postoji nada za budućnost. 

ZETOR TRAKTOR | Author: ZETOR foto: ZETOR

U Zetoru kažu da bi u svim budućim modelima svojih traktora trebali koristiti dizajnerski smjer koji je zadao studio Pininfarina kako bi njihovi radni strojevi postali puno atraktivniji i moderniji, ali pritom zadovoljili sve tehničke zahtjeve. 

ZETOR TRAKTOR | Author: ZETOR foto: ZETOR

Ovako dizajniran traktor vjeroatno bi bez većih poteškoća duge radne sate na polju pretvorio u pravi užitak.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.