Početna Off 48 pregleda

Najbrži taksi na svijetu: U vozni park kompanija uvrstila Lamborghini Huracan

1
Vidi galeriju 1/3
Najbrži taksi na svijetu: U vozni park kompanija uvrstila Lamborghini Huracan Najbrži taksi na svijetu: U vozni park kompanija uvrstila Lamborghini Huracan Najbrži taksi na svijetu: U vozni park kompanija uvrstila Lamborghini Huracan

Britanska tvrtka HandsomeCabs u ponudu svojih taksi vozila uvela je moćni Lambo, koji će mušterije moći naručiti za svakodnevnu vožnju, maturalne zabave, vjenčanja ili poslovne sastanke...

1 | Author: The Lincolnite foto: The Lincolnite

Taksi tvrtka HandsomeCabs iz Lincolna moćni Lamborghini Huracan s preko 600 KS u svakodnevni optjecaj stavit će tek za šest tjedana, a u službenoj izjavi rečeno je da su pomislili kako će Huracan biti nešto potpuno drugačije u ovome poslu. "Ideju smo dobili prije godinu dana i do danas smo učinili sve kako bismo je ostvarili. Smatramo kako će nam ovaj automobil omogućiti da se istaknemo od konkurencije. Uglavnom će se koristiti za mature i potrebe poslovnih ljudi.", službena je izjava britanske taksi kompanije. 

1 | Author: The Sun foto: The Sun

Naravno, Huracan ima samo dva sjedala, što znači da se samo jedan putnik može koristiti vozilom. Svakako će biti zanimljivo kako će britanska javnost reagirati na ovaj neobičan koncept taksiranja.

1 | Author: BBC foto: BBC

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.