Početna Off 1995 pregleda

Najčudnija potjera ikad: Ukrala kamper pa bježala policiji

Ukrala kamper pa bježala policiji
Vidi galeriju 1/5
Najčudnija potjera ikada: Ukrala kamper pa biježala policiji Najčudnija potjera ikada: Ukrala kamper pa biježala policiji Najčudnija potjera ikada: Ukrala kamper pa biježala policiji Najčudnija potjera ikada: Ukrala kamper pa biježala policiji Najčudnija potjera ikada: Ukrala kamper pa biježala policiji

Bježeći pred policijom potpuno je uništila ukradeno vozilo, a pritom je razbila nekoliko automobila koji su se našli u njenoj blizini. Na svu sreću nitko nije teže ozlijeđen...

Jedna od najčudnijih potjera ikad dogodila se u Los Angelesu. Nepoznata žena ukrala je kamper i povezla svoja dva psa. Nakon što su vlasnici prijavili nestanak svoga vozila, policija ga je vrlo brzo identificirala i po dolasku na mjesto gdje je bilo parkirano počinje prava filmska potjera.

VIDEO Nespretnoga lopova snimila kamera dok je provaljivao u Teslu

Ukrala kamper pa bježala policiji | Author: YouTube foto: YouTube

Bježeći pred policijom zabila se kradljivica kamperom u stablo, pri čemu je otpalo vjetrobransko staklo, ali i pola bočne strane. To vozačicu nije spriječilo u vožnji, nastavila je bježati. Jedan od pasa u jednome je trenutku iskočio iz jurećega kampera, a drugi je ostao vjeran svojoj vlasnici. Za svoga je bježanja ona razbila sedam automobila i nakon što je ostala bez sustava upravljanja zabila se u parkirano vozilo. 

Ukrala kamper pa bježala policiji | Author: YouTube foto: YouTube

No ni tu priči nije kraj. Bijeg je nastavila trčeći, ali su ju vješti policajci vrlo brzo sustigli i oborili na tlo. Video prikazuje kako pas koji je ostao s njom do kraja vjerno sjedi pored nje i nakon što je pretrpio velike strahove. Završila je u bolnici s još dvoje ljudi u čije se automobile zabila bježeći. Psi su prevezeni u veterinarsku stanicu. Na svu sreću nitko nije teže ozlijeđen.

Ukrala kamper pa bježala policiji | Author: YouTube foto: YouTube

Protiv dotične bit će pokrenut sudski postupak za višestruka kaznena djela, uključujući i bježanje pred organima vlasti. Usto, policija istovremeno istražuje je li bila pod utjecajem zabranjenih supstanci. Za suđenje na slobodi morat će platiti kauciju u iznosu 100.000 dolara.

Ukrala kamper pa bježala policiji | Author: YouTube foto: YouTube

 

Bacite oko i na naš YouTube kanal:

(KLIKNI OVDJE)

Auto start YouTube kanal | Author: Auto start foto: Auto start

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.