Početna Off 22 pregleda

VIDEO: Najčvršći most na svijetu u borbi protiv upornih kamiona

Kamion na mostu
Vidi galeriju 1/2
VIDEO: Najčvršći most na svijetu u borbi protiv upornih kamiona VIDEO: Najčvršći most na svijetu u borbi protiv upornih kamiona

Danas ove građevine igraju važne uloge u organizaciji prometne infrastrukture. Neki od njih su simboli i ponos svojih gradova, dok drugi samo smetaju i nisu omiljeni baš svima

Most je građevina napravljena radi savladavanja i prelaženja određenih prepreka. Svrha mosta je omogućiti prolaz ljudima i vozilima. Njihova uloga u cestovnom prometu je presudna. S obzirom na to da predstavljaju važne infrastrukturne građevine svake države, mostovi moraju biti sigurni za korištenje.

Prema današnjim načelima, nužno je osigurati da mostovi ispunjavaju određeni nivo pouzdanosti. Među zahtjevima koje most mora osigurati su sigurnost, uporabljivost i trajnost. Koliko trajni i izdržljivi mogu biti mostovi pogledajte u videu.

Tijekom izgradnje nije neobično da se pojave nepredvidljivi događaji vezani za uporabu mosta. Često se to odnosi na njegove dimenzije. Kada uzmemo u obzir sve poteškoće koje nastaju tijekom projektiranja, izgradnje i uporabe mosta, inženjeri zaduženi za izvedbu stvarno su na velikim mukama.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.