Početna Off 18 pregleda

Nesvakidašnji prizor: Na okupu 70 Ferrarija vrijednih preko 300 milijuna eura

1
Vidi galeriju 1/4
Nesvakidašnji prizor: Na okupu 70 Ferrarija vrijednih preko 300 milijuna eura Nesvakidašnji prizor: Na okupu 70 Ferrarija vrijednih preko 300 milijuna eura Nesvakidašnji prizor: Na okupu 70 Ferrarija vrijednih preko 300 milijuna eura Nesvakidašnji prizor: Na okupu 70 Ferrarija vrijednih preko 300 milijuna eura

Svaki model, počevši od Tipa 125 S pa do LaFerrarija Aperte, iznimno je vrijedan, a ovi na okupu ukupno više od tristo milijuna eura. Svake godine okupljaju se povodom Ferrari Cavalcade Classiche eventa...

Znate li koji prizor nikad neće 'ostarjeti'? Onaj kada vidite Ferrarijev automobil na cesti. No, što kada ugledate čak 70 njih?

Upravo taj spektakl youtuber Marchettino zabilježio je u Italiji. Povodom 2017 Ferrari Cavalcade Classiche eventa vlasnici sedamdeset 'propetih konjića' na jednome su mjestu okupili svoje savršeno očuvane, gotovo muzejske primjerke. 

1 | Author: Marchettino foto: Marchettino

Svaki Ferrari, počevši od modela Tipo 125 S pa sve do posljednjega LaFerrarija Aperte, bio je prisutan na platou muzeja u Modeni. Najupečatljivi ipak su bili legendarni modeli iz 1960-ih, kao što su prvotni Ferrari TdF i bezvremeni 250 GT California Spider. 

1 | Author: CARETA foto: CARETA

Nakon poziranja ispred muzeja, vlasnici su se svojim ljubimcima odvezli do Ferrarijeve trkaće staze Fiorano u blizini Maranella, gdje su uživali u krstarenju pistom.

1 | Author: YouTube foto: YouTube

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.