Početna Off 54 pregleda

Nevjerojatno: Ultrarijetkim trkaćim Ferrarijem F40 jurili po blatu

1
Vidi galeriju 1/7
Nevjerojatno: Ultrarijetkim trkaćim Ferrarijem F40 jurili po blatu Nevjerojatno: Ultrarijetkim trkaćim Ferrarijem F40 jurili po blatu Nevjerojatno: Ultrarijetkim trkaćim Ferrarijem F40 jurili po blatu Nevjerojatno: Ultrarijetkim trkaćim Ferrarijem F40 jurili po blatu Nevjerojatno: Ultrarijetkim trkaćim Ferrarijem F40 jurili po blatu Nevjerojatno: Ultrarijetkim trkaćim Ferrarijem F40 jurili po blatu Nevjerojatno: Ultrarijetkim trkaćim Ferrarijem F40 jurili po blatu

Ekipa koja se krije iza imena "Tax The Rich" iživljava se nad skupocjenim automobilima, a u ovome slučaju vozač je zamislio da je Ken Block te juri blatnjavim dvorištem lokalne farme

U današnje vrijeme kad u bespućima interneta nailazimo na svakakve sadržaje, kada svatko može posuditi Ferrari, uzeti svoj iPhone i objaviti to na Instagramu ne bi li dobio svojih pet minuta slave, u nekim je situacijama teško razabrati dobro od lošega, a razni egocentrici često svjesno rade loše stvari samo kako bi isprovocirali javnost te si tako osigurali publicitet. 

1 | Author: YouTube foto: YouTube

Upravo takav sadržaj može se naći na YouTube kanalu ironičnoga naziva Tax The Rich, a ekipa "vadi mast" i iživljava se nad automobilima koje se većina smrtnika ne usudi ni sanjati. U ovome videu namjerili su se na Ferrari F40, a vozač je zamislio da je Ken Block.

1 | Author: YouTube foto: YouTube

Juri dvorištem lokalne farme, a video je prikladno nazvan "Farmkhana". Ovo nije uobičajeni F40, već je riječ o trkaćemu bolidu GT-spec F40, šestome prototipu F40 iz Maranella, koji je tvrtka Michelotto sredila prema standardima FIA-e. Ovaj Ferrari razvija 590 KS, restaurirala ga  je 2013. godine tvrtka DK Engineering i predstavlja povijesno remek-djelo.

1 | Author: YouTube foto: YouTube

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.