Početna Off 142 pregleda

No comment: Ferrari limuzina za svadbe i sprovode

1
Vidi galeriju 1/7
No comment: Ferrari limuzina za svadbe i sprovode No comment: Ferrari limuzina za svadbe i sprovode No comment: Ferrari limuzina za svadbe i sprovode No comment: Ferrari limuzina za svadbe i sprovode No comment: Ferrari limuzina za svadbe i sprovode No comment: Ferrari limuzina za svadbe i sprovode No comment: Ferrari limuzina za svadbe i sprovode

Ovaj čudnovati Ferrari nalazi se u Los Angelesu i do nedavno se prodavao ne eBayu. Imao je ukupno petnaest licitacija a najviša je iznosila 104.400 dolara.

To nije zadovoljilo donju granicu po kojoj bi vlasnik bio spreman prodati automobil, pa ova "Najrjeđa Ferrari limuzina na svijetu", kako je opisano u oglasu, nije pronašla novog vlasnika. Ovaj Ferrari Modena 360 proizveden je 2003. godine i promijenio je devet vlasnika.

1 | Author: eBay foto: eBay

Produžen je ove godine i pretvoren u limuzinu sa šest vrata i osam sjedala i tri krovna otvora. U ovom videu možete detaljno vidjeti kako izgleda ova čudnovata Ferrari limuzina, a snimljena je prije nekoliko mjeseci dok ju je vlasnik još iznajmljivao za razne prigode. 

1 | Author: eBay foto: eBay

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.