Početna Off 46 pregleda

Novi modeli Ferrarija bit će hibridi

LaFerrari Aperta
Vidi galeriju 1/3
Novi modeli Ferrarija bit će hibridi Novi modeli Ferrarija bit će hibridi Novi modeli Ferrarija bit će hibridi

Direktor Ferrarija Sergio Marchionne je izjavio da će svi Ferrariji koji će se prodavati od 2019. imati neku vrstu hibridne tehnologije

Ovo znači da bi Ferrari konačno mogao povećati proizvodnju, koja je u ovom trenutku ograničena CO2 regulativama. Ferrari planira isporučiti 8000 automobila ove godine, a zatim polako povećavati proizvodnju na 9000 primjeraka do 2019. godine. Marchionne je rekao da bi Ferrari mogao prodavati 10.000 primjeraka do 2025. godine, s obećanjem fundamentalne promjene u načinu proizvodnje automobila u Maranellu. 

- Ne kažem da će se ovo sigurno desiti, niti mogu potvrditi, ali je moguće da će naša godišnja prodaja otići na preko 10.000 automobila do 2025. godine, rekao je.

LaFerrari | Author: Ferrari foto: Ferrari

Dodao je da bi se ponuda automobila mogla proširiti kako bi se pokrila veća demografska grupa, fokusiranjem na više od tehnološkog napretka. Jedan od primjeraka je GTC4Lusso T, superautomobil s manjim V8 motorom, koji je "dizajniran da se vozi svaki dan". 

LaFerrari Aperta | Author: Ferrari foto: Ferrari

- Izgleda da Ferrari planira dodati još dva modela u svoju ponudu u narednih četiri do pet godina, rekao je analitičar Stuart Pearson iz Exane BNP Paribas. - Ovo bi moglo biti pozitivno, a u kombinaciji s fokusom na hibride omogućit će Ferrariju probijanje granice od 10.000 automobila godišnje. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.