Početna Off 55 pregleda

Od dva i četiri kotača do mlaznog aviona

HONDAJET

Honda Aircraft Company najavljuje HondaJet World Tour, malog mlaznog poslovnog aviona

Da Honda proizvodi automobile i motocikle svi znaju, ali smo uvjereni kako tek mali broj ljudi zna kako se već godinama Honda bavi i proizvodnjom aviona. Honda Aircraft Company, tvrtka zadužena za proizvodnju aviona unutar Hondine obitelji, najavila je svjetsku turneju HondaJet-a, malog mlaznog poslovnog aviona. Ubrzo nakon prve stanice turneje koja će se održati u Japanu, HondaJet World Tour seli u Europu. Svi zainteresirani od kraja svibnja nadalje moći će prisustvovati statičnim prezentacijama i demonstracijskim letovima u Ženevi, Famboroughu, Birminghamu, Antwerpenu, Parizu, Munchenu, Hamburgu, Munchenu i Varšavi.

HondaJet je mali mlazni poslovni avion koji ima superiorne performanse, visok komfor u unutrašnjosti, te kvalitetu izradu. Avion obiluje mnogim tehnološkim inovacijama poput jedinstveno pozicioniranih mlaznih motora koji su smješteni iznad krila zrakoplova. Upravo ova inovacija zaslužna je za minimalnu razinu buke u putničkom prostoru, iznimnu putnu brzinu i malu potrošnju goriva.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.