Početna Off 36 pregleda

Oštetio branik: Magarac pokušao pojesti McLaren 650S Spider

1
Vidi galeriju 1/3
Oštetio branik: Magarac pokušao pojesti McLaren 650S Spider Oštetio branik: Magarac pokušao pojesti McLaren 650S Spider Oštetio branik: Magarac pokušao pojesti McLaren 650S Spider

Vlasnik skupocjenog McLarena pokrenuo je sudsku tužbu protiv vlasnika magarca, tražeći svotu od gotovo sedam tisuća eura za uzrokovanu štetu...

1 | Author: SkyNews foto: SkyNews

Neobičan i pomalo smiješan slučaj dogodio se u Njemačkoj, kada je vlasnik narančastog McLarena 650S Spider zatekao magarca kako mu - pokušava pojesti automobil. Sve se desilo kada je vlasnik parkirao skupocjenu jurili odmah pored farme magaraca. Jedan od "najgladnijih" magaraca privučen jarkom narančastom bojom odlučio je odgristi komad branika, zamijenivši ga, po navodima sudskog istražitelja, za veliku mrkvu. 

1 | Author: SkyNews foto: SkyNews

Vlasnik automobila je tužio vlasnika magarca i traži nadoknadu štete, dok se isti brani činjenicom da nije kriv što je vlasnik parkirao automobil na mjestu gdje žive magarci.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.