Početna Off 258 pregleda

Ove automobile šef Mercedesa odabrao je kao najbolje u povijesti

1
Vidi galeriju 1/4
Ove automobile šef Mercedesa odabrao je kao najbolje u povijesti Ove automobile šef Mercedesa odabrao je kao najbolje u povijesti Ove automobile šef Mercedesa odabrao je kao najbolje u povijesti Ove automobile šef Mercedesa odabrao je kao najbolje u povijesti

Na popisu Zetscheovih legendi našli su se automobili iz Amerike i Europe, a svoje mjesto je našao samo jedan Mercedes...

Na predstavljanju nove Mercedesove G-klase, 14. siječnja, karizmatični šef kompanije Daimler u svome je govoru za medije predstavio svoj popis četiri legendarna automobila u povijesti. Zanimljivo je što je na popisu svoje mjesto našao samo jedan Mercedesov model.

1 | Author: AutoEvolution foto: AutoEvolution

Tako je Mercedes-Benz 300 SL, koji je bio u proizvodnji u razdoblju između 1953. i 1962. godine, dospio na tu listu. Pored njega našao se Jeep Wrangler iz 1986. Zasluženo mjesto uzeo je i legendarni Ford Mustang iz 1964. Na popisu je i Porsche 911 iz 1963., koji itekako pripada popisu Zetscheovih legendi.

1 | Author: MOMENTcar foto: MOMENTcar

Svi osim Mercedesa s proizvodnih traka silaze još i dan-danas te, kako navodi Dieter, to su automobili koji očaravaju svojim izgledom i performansama, a usto su i apsolutni pobjednici testa vremena.

1 | Author: AutoEvolution foto: AutoEvolution

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.