Početna Off 1752 pregleda

Pagani Zonda: Superautomobil kao dekoracija na zidu

FOTO: Pablo Perez Instagram

Slike znanih i neznanih umjetnika oduvijek su krasile zidove naših domova, no ako je riječ o automobilskom entuzijastu postoji mnoštvo predmeta koji bi se mogli naći na zidu kao dekoracija, odnosno umjetnička instalacija. Ako je pak riječ o nekome posebnom modelu automobila koji vam je izuzetno drag, zašto ne biste mogli u svojoj kući na zid izvjesiti taj automobil? Pablo Perez upravo je to i učinio s Pagani Zondom.

Author: Pablo Perez Instagram foto: Pablo Perez Instagram

Perez je poznat po svojoj strasti prema automobilima Pagani, a vozi i utrke. U svojoj kolekciji, među ostalim automobilima, ima Huayru BC i Zondu Revolucion, a čini se kako je kolekciji dodao još jedan primjerak Paganini Zonde. Na početku se špekuliralo kako je to cestovni model Zonda Revolucion, no ispostavilo se kako je ovaj crni primjerak zapravo umjetnička instalacija načinjena iz karbonskih vlakana u prirodnoj veličini, za ovu potrebu. Divan ukras za dnevnu sobu, mora se priznati.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.