Početna Off 15 pregleda

Papirnati Lamborghini postao zvijezda festivala pa završio u pepelu

1
Vidi galeriju 1/4
Papirnati Lamborghini postao zvijezda festivala pa završio u pepelu Papirnati Lamborghini postao zvijezda festivala pa završio u pepelu Papirnati Lamborghini postao zvijezda festivala pa završio u pepelu Papirnati Lamborghini postao zvijezda festivala pa završio u pepelu

Qing Ming, festival u Kini na kojemu ljudi pale predmete napravljene od papira u spomen na preminule pretke, postao je viralni hit zahvaljujući papirnatome Lambu

1 | Author: carscoops foto: carscoops

Autor ovoga fascinantnog modela je 26-godišnji Lin Zhao Wei iz Malezije, koji je papirnati Lamborghini napravio uz pomoć prijatelja, ali i posebnoga softvera. Papirnati Lambo napravili su za mjesec dana i potrošili oko 5300 američkih dolara. Zanimljivo je da je papirnati superauto naručilo jedno pogrebno poduzeće.

1 | Author: carscoops foto: carscoops

Na ovome festivalu posjetitelji najčešće donose papirnate modele mobilnih telefona u nadi da će im se preminuli javiti. iPhone je naravno najpopularniji, ali Lamborghini je ove godine postao prava zvijezda, a 26-godišnji Lin svoje će ulaganje odlično unovčiti pošto je dobio već niz narudžbi za modele motocikala, zrakoplova i jahti.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.