Početna Off 8107 pregleda

Policajac sjeo na zaplijenjeni motocikl i 'rasuo se' po cesti

Kad se ljudi u prometu ponašaju neodgovorno i glupo uvijek je lijepo vidjeti kad ih trenutno snađe karma, a posebno ako je riječ o policajcu koji krši zakon

Vdeo u kojemu njujorški policajac pokušava ispasti 'cool', a potom pada s motocikla kao posljednji amater na ulici u Harlemu, izazvao je veliko oduševljenje očevidaca. Događaj se odvio u njujorškome Harlemu, jednom od najpoznatijih afroameričkih kvartova na svijetu, gdje policija nije baš omiljena jer čestim kontrolama uznemirava stanovništvo. Stoga ne čudi ovakva reakcija prolaznika koji su svjedočili nespretnome padu policajca s motocikla.

Author: YouTube foto: YouTube

Policija je u priopćenju rekla kako su policajci 'pronašli motocikl napušten na raskrižju', no to objašnjenje je klasična farsa za javnost. Izvori bliski policiji navode kako je riječ bila o nekakvoj 'policijskoj akciji', o čemu svjedoče i parkirani policijski automobili posvuda na raskrižju. Možda je tu policija napravila kontrolnu točku i zaustavljala motocikliste za koje je sumnjala dkako voze tehnički neispravne motocikle ili ilegalne motocross motocikle, poput ovog u videu.

Author: YouTube foto: YouTube

Bilo kako bilo, izvor također navodi kako je policajac sjeo na motocikl ne bi li ga odvezao u policijsku postaju. No potpuno je zanemario zakone i propise; sjeo je na motocikl bez zaštitne kacige i krenuo u promet s ilegalnim motociklom koji je upravo isključio iz prometa. No to nije sve! Osim što očigledno ne zna upravljati motociklom, ušao je u raskrižje dok je bilo upaljeno crveno svjetlo na semaforu. To objašnjava i nailazak srebrnog automobila sdesna, zbog kojega je policajac djelomično i izgubio kontrolu nad motociklom.

Author: YouTube foto: YouTube

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.