Početna Off 2993 pregleda

Policija mu zaplijenila 'zlatni' Porsche jer zasljepljuje druge

FOTO: DPoIG Hamburg

Automobili s prelijepljenim folijama psihodelično svjetlucavih boja nisu ništa novo, ali je policija u Hamburgu odlučila obračunati se s takvom vrstom 'neukusa' na cesti

Author: DPoIG Hamburg foto: DPoIG Hamburg

Poželite li promijeniti boju svoga metalnog ljubimca rješenje je 'car wrapping', odnosno omatanje cijele površine automobila samoljepivom folijom u boji po želji. Vlasnik ovoga Porschea Panamere odlučio ga je presvući sjajnom zlatnom folijom, a to mu je stvorillo probleme kakve nije mogao naslutiti.

Author: DPoIG Hamburg foto: DPoIG Hamburg

Brzo je privukao pažnju policije grada Hamburga, koja ga je zaustavila i opomenula da ukloni foliju s automobila jer zasljepljuje druge sudionike u prometu. Tridesetjednogodišnjak očito nije ozbiljno shvatio opomenu pa nije poduzeo ništa, a nekoliko dana poslije opet ga je zaustavila policija. Porsche je zaplijenjen a vlasnik je dobio kaznu.

No to nije sve. Mladić je mogao preuzeti svoje vozilo, ali je dobio zabranu sudjelovanja u prometu sve dok ne skine zlatnu foliju. Skidanje folije nije prezahtjevan posao i automobil će biti vraćen u originalno stanje za nekoliko sati, no bio je poprilično skup posao lijepljenja, jer je vlasnik Porschea sjajan finiš platio nekoliko tisuća eura. Bila je to skupa avantura, mora se priznati.

Author: DPoIG Hamburg foto: DPoIG Hamburg

 

Bacite oko i na naš YouTube kanal:

(KLIKNI OVDJE)

Auto start YouTube kanal | Author: Auto start foto: Auto start

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.