Početna Off 91 pregleda

Policija presrela motocikliste, pa došlo do tučnjave i pucnjave

1
Vidi galeriju 1/4
Policija presrela motocikliste, pa došlo do tučnjave i pucnjave Policija presrela motocikliste, pa došlo do tučnjave i pucnjave Policija presrela motocikliste, pa došlo do tučnjave i pucnjave Policija presrela motocikliste, pa došlo do tučnjave i pucnjave

Na autocesti I-93 u Massachusettsu zbio se totalni kaos kada su rendžeri i policija postavili zasjedu i blokirali grupu motorista koji su ilegalno upravljali svojim vozilima

Telefonski centar za hitne slučajeve, 911, zaprimio je nekoliko poziva u kojima je opisano kako grupa na motokros motorima, četverociklima i sličnim off-road motociklima "divlja" lokalnim državnim i cestama. Više policijskih jedinica organiziralo se u zajedničku akciju i vozilima na određenoj lokaciji blokiralo cestu u oba smjera. U ključnome trenutku, zbog zaštitnih betonskih blokova, grupa s oko 35 motociklista našla se u ograđenome prostoru i naizgled bezizlaznoj situaciji.

1 | Author: YouTube foto: YouTube

Nastao je kaos i svi su očajnički tražili način za bijeg. Nekima je to čak i pošlo za rukom, nekolicina se čak odlučila i na fizički obračun s policijom, a jednog od njih policajac je ranio u stopalo ispalivši hitac iz vatrenog oružja. Najmanje sedam motociklista je uhićeno i dvadesetak vozila je zaplijenjeno, uglavnom motokros motora i četverocikala.

1 | Author: YouTube foto: YouTube

Policija je izjavila kako je ovakva akcija bila nužna, jer većina motocikala iz ovog slučaja nije registrirana ni namijenjena cestovnoj upotrebi. Dodaje i kako je grupa vozača agresivnom vožnjom ugrožavala sebe i druge sudionike u prometu te plašila prolaznike. Zato će se još više angažirati kako bi iskorijenili upotrebu ilegalnih off-road vozila na prometnicama.

1 | Author: YouTube foto: YouTube

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.