Početna Off 3223 pregleda

Preko mosta i kroz centar Hamburga jurio čak 221 km/h!

Most u Hamburgu
Vidi galeriju 1/2
Preko mosta i kroz centar Hamburga jurio 221 km/h, čeka ga drakonska kazna Preko mosta i kroz centar Hamburga jurio 221 km/h, čeka ga drakonska kazna

Da bi stvar bila još i gora, nakon završetka mosta na kojemu je postigao brzinu 163 km/h vozač je nastavio ubrzavati pa kroz središte grada projurio pokraj dva automobila, autobusa prepuna putnika i pješačkoga prijelaza...

Mladi 23-godišnji Nijemac je, zbog samo njemu razumljivih razloga, po mostu Köhlbrandbrücke iznad rijeke Elbe u svojemu Mercedesu S-klase jurio nevjerojatna 163 kilometra na sat. No, to nije sve jer je  nakon završetka mosta nastavio ubrzavati sve do brzine 221 km/h, kojom je projurio kroz centar Hamburga. To se u Njemačkoj naravno sve rješava po kratkome postupku i zasluženo drastičnim posljedicama. 

Most u Hamburgu | Author: Wikimedia foto: Wikimedia

Njemačka policija je 23-godišnjaku odmah oduzela vozačku dozvolu i zaplijenila njegov automobil, a sada ga čega drakonska kazna. Osim toga, mladić čeka odluku suda u Hamburgu, koji razmatra hoće li se automobil tretirati kao sredstvo izvršenja kaznenoga djela ili čak kao sredstvo za ubijanje. U svakom slučaju, mladome vozaču Mercedesa loše se piše, ali to je, na kraju krajeva - i zaslužio.

Mercedes-Benz S-klasa | Author: Mercedes-Benz foto: Mercedes-Benz

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.