Početna Off 1767 pregleda

Sat nakon servisa Lamborghini mu se zapalio i izgorio

Mladi vozač kaže kako je umalo poginuo nakon što se njegov superautomobil zapalio, ni sat nakon što ga je preuzeo sa servisa

Dvadesetdvogodišnjak Lak Sira platio je 11.600 eura za veliki servis svoga limenog ljubimca i uputio se s djevojkom prema Londonu, a onda je osjetio miris benzina. Nekoliko minuta potom par je bio prisiljen izaći jer je začuo eksploziju u motoru i primijetio plamen koji dolazi iz njega.

Author: SWNS foto: SWNS

Nekoliko minuta poslije pred očima im je vatra progutala Lamborghini Gallardo vrijedan oko 150.000 eura. 'Prošli smo prvo križanje nakon servisa kada sam osjetio miris benzina. Nazvao sam servis i rekli su mi da se ne brinem jer je to normalno s obzirom na to da je automobil tek bio na servisu. Nastavili smo se voziti, a djevojka me zamolila da otvorimo prozore jer je miris benzina postajao sve intenzivniji. Ubrzo nakon toga došlo je do eksplozije i automobil je planuo'.

Author: SWNS foto: SWNS

Sira traži odgovore na nastalu situaciju i sprema se pokrenuti pravne akcije, jer ne vjeruje da je požar izbio slučajno, već kao posljedica servisa. 'Slomljen sam! Imao sam ovaj automobil tek godinu i pol i obožavao sam ga. Platio sam 14.000 eura samo za bojenje u zlatnu boju i sada 11.600 eura za servis. A sad se desilo ovo'.

Author: SWNS foto: SWNS

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.