Početna Off 3089 pregleda

Ukrali kalupe za Lamborghinijeve komponente pa ih prodali kao željezo

FOTO: Volkswagen

Na sudu u Rumunjskoj vodi se spor tvrtke koja opskrbljuje Grupaciju Volkswagen i njenih bivših zaposlenika

Author: YouTube foto: YouTube

Njemačka tvrtka Heyform Bramsche proizvodi komponente interijera, a 2016. godine izgradila je tvornicu u Rumunjskoj, u kojoj su se trebale početi proizvoditi komponente za neke brendove Grupacije VW, uključujući i Lamborghini. Ubrzo nakon početka rada, iz nepoznatih razloga tvornica je zatvorena a zaposlenici otpušteni. Nezadovoljni neočekivanom situacijom, pokrenuli su tužbu kojom traže odštetu. 

Author: Pinterest foto: Pinterest

Tvrtka je u svoju obranu na sudu iznijela informacije kako su za zatvaranje tvrtke krivi radnici, odnosno dio njih. Naime, proizvodne linije su zaustavljene jer je ukradeno mnogo kalupa za proizvodnju Lamborghinijevih komponenti, da bi bili prodani kao staro željezo. Vrijednost kalupa procijenjena je na više od 200.000 eura, a posljedica krađe bio je gubitak ugovora s Volkswagenom. Četvorica zaposlenika optuženi su za krađu i priznali su krivnju. Lamborghinijeve komponente sada proizvodi druga tvrtka, u drugoj zemlji.

Author: Motor Authority foto: Motor Authority  

 

Bacite oko i na naš YouTube kanal:

(KLIKNI OVDJE)

Auto start YouTube kanal | Author: Auto start foto: Auto start

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.