Početna Off 15 pregleda

Relijaška legenda Grupe B vratila se na eventu u Italiji

AUDI S1 QUATTRO
Vidi galeriju 1/3
Relijaška legenda Grupe B vratila se na eventu u Italiji Relijaška legenda Grupe B vratila se na eventu u Italiji Relijaška legenda Grupe B vratila se na eventu u Italiji

Ovakve prizore uvijek smo voljni sa zadovoljstvom pogledati. Snimke s ovim čudovištima automobilski su klasici

Ovo je snimka replike Audija S1 Quattro sa 770 KS, kako vozi talijanskim brdima. Odmah ćemo napomenuti, zvuči apsolutno izvrsno. Da podsjetimo, izvorni S1 rađen je 1984. godine i pokretan je odličnim pet cilindričnim motorom, a uz dodatke proširene karoserije krasio ga je fantastičan zvuk. Ova kombinacija vodila je Audi do pobjede na Pikes Peaku. Bugarska tvrtka naziva Prospeed uzeli su si za zadatak da repliciraju spretnost izvornog modela, ali s dodatnom snagom. Tako je nastala ova replika S1, koja sadrži brutalnih 770 konja. Za upravljačem automobila bio je Bugarin Nikolay Zlatkov. A sada se samo ugodno smjestite, pojačajte zvučnike i uživajte u brutalnim zvucima legende.

Čudovište je voženo na 46. izdanju Verzegnis - Sella Chianzutan eventa u Italiji prošlog vikenda, a autor videa uspio je uhvatiti 'nemilosrdno čudovište'. Uvijek mi je žao zbog kratkoće ovakvih vrsta videa, ali to je najbolje što sam mogao učiniti s obzirom na to da nisam imao pomoć.", izjavio je autor snimke, Nemamo zamjerke, dapače, snimku smo ponovili par puta kako bi oživili uspomene na ovu ikonu.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.