Početna Off 1576 pregleda

Samo u Rusiji: Zapaljenim autom 'skočio' u zaleđeno jezero

Kad je paljenje automobila najmanje opasan dio vratolomije, jasno je kako je riječ o 'profesionalcima'

Ovo bi mogao biti najluđi amaterski video s ovakvom tematikom. Sama akcija nije ekstremno dramatična. Vieć  smo vidjeli slične, no ovaj je drugačiji jer je za volanom  čovjek! Sve vrijeme!

Author: YouTube foto: YouTube

Video dolazi iz Rusije, gdje je zimi svakodnevica očigledno vrlo dosadna, ali 'skočiti' automobilom u zaleđeno jezero, bez dežurnoga tima za spašavanje i ikakve zaštitne opreme graniči s ludošću. Nakon što je auto probio led i potonuo, vozač je brzo izronio, a jedan prijatelja mu je došao pomoći da se izvuče iz ledene kupke.

Author: YouTube foto: YouTube

Iz opisa videa saznajemo kako je automobil prije lansiranja sa skakaonice visoke deset metara postigao brzinu između 60 i 70 km/h i preletio 30 ili 40 metara. Dakle, prije spašavanja iz automobila koji tone i 'kupanja' u ledenoj vodi, vozač se morao suočiti i s vrlo jakim udarcem u ledenu površinu. Ima li smisla nabrajati sve što je u cijeloj ovoj priči moglo poći po zlu?

Author: YouTube foto: YouTube

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.