Početna Off 246 pregleda

Ekskluzivna jahta samo za superodlikaše: Bugatti Niniette 66

1
Vidi galeriju 1/6
Ekskluzivna jahta samo za superodlikaše: Bugatti Niniette 66 Ekskluzivna jahta samo za superodlikaše: Bugatti Niniette 66 Ekskluzivna jahta samo za superodlikaše: Bugatti Niniette 66 Ekskluzivna jahta samo za superodlikaše: Bugatti Niniette 66 Ekskluzivna jahta samo za superodlikaše: Bugatti Niniette 66 Ekskluzivna jahta samo za superodlikaše: Bugatti Niniette 66

Bugattijeva jahta može postići brzinu 44 čvora, a pokreće ju snažni MAN-ov motor s osam cilindara i 1000 KS...

Ovaj francuski brend poznat je po superautomobilima koji su zadnjih nekoliko godina postali simbol za prestiž, luskuz i brzinu. Gotovo da nema čovjeka koji nije čuo za francuski hiperauto, čudovišni Veyron s dva motora s po osam cilindara i ukupno 1000 KS, koji je u deset godina zaista promijenio svijet najbržih automobila. Mogao je pojuriti preko 400 km/h i ubrzavao je poput torpeda.

1 | Author: BugattiNiniette foto: BugattiNiniette

Potkraj prošle godine naslijedio ga je još jači, brži i skuplji Chiron, Godzilla s 1500 KS, koji u svijetu bolida na četiri kotača trenutačno nema dostojnoga protivnika. Statusni simvol vrijedan 2,7 milijuna eura već je prodan najbogatijim kupcima. Bugatti je svoj jedinstveni stil luksuza i prestiža prenio i u svijet nautike. Jahta koju predstavljamo plod je suradnje dvaju legendarnih proizvođača s bogatom tradicijom u svijetu glamura, gdje progovaraju jedino novac i slava.

1 | Author: BugattiNiniette foto: BugattiNiniette

Naime, u suradnji s pretižnim i mondenim brodogradilištem Palmer Johnson iz Monaka, sa sjedištem u Monte Carlu, dizajnirana je sportska, dvadeset metara duga jahta nazvana Limited Edition Bugatti Niniette 66. Riječ je o plovilu koje na prvu vuelike podsjeća na novi Bugatti Chiron, najluksuzniji i najskuplji automobil na svijetu. Direktor dizajna Bugattija Etienne Salome izjavio je kako ova jahta svojim superatraktivnim dizajnom uspješno prenosi Bugattijevu stogodišnju povijest uz pomoć specifičnoga stila izrade, nezamnjenjive kvalitete materijala i završne obrade, dvobojnoga trupa i sličnosti s Bugattijevim sportskim automobilima.

1 | Author: BugattiNiniette foto: BugattiNiniette

Naravno, to s ceste na more prenosi elegantnim linijama i bezvremenskim dizajnom. Na palubi ove jahte su, kako se i 'šika', jacuzzi, brojne ležaljke za sunčanje, var s čašama i pjenušcem pa čak i prostor za logorsku vatru. Naravno, sve je oboženo najskupljim drvetom i najfinijim materijalima. Ovo predivno plovilo proizvest će se u limitiranoj seriji sa 66 primjeraka. Salome tvrdi kako nije dizajnirano u svrhu iskoraka na komercijalno tržište, nego je kreirano za ljude koji žele unikatno Bugattijevo iskustvo prenijeti i na vodu.

1 | Author: BugattiNiniette foto: BugattiNiniette

Niniette 66 može postići brzinu 44 čvora, pokreće ju snažan MAN-ov motor s osam cilindara i 1000 KS, a kome to nije dovoljno može nadoplatiti i snažniji agregat s 1200 KS ili čak dva monstruozna pokretača. Svima koji se na nju ukrcaju nudi nenadmašan komfor i luksuz te osjećaj nedodirljivosti, a za to treba izbrojati dva milijuna eura. Požurite se, jer količina je ograničena!

1 | Author: BugattiNiniette foto: BugattiNiniette

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.