Početna Off 960 pregleda

Segway karting: Odsad zabava i na četirima kotačima

Gotovo ni ne postoji čovjek na planetu koji nije čuo za Segway, a ta je tvrtka upravo predstavila svoje novo vozilo. Ono ima dvostruko više kotača pa garantira i dvostruko više zabave

Segway-Ninebot električni karting sastoji se od Segwayja miniPRO 320 i 'go-kart kita'. Taj 'kit' zapravo je okvir koji odgovara vozačima visokim od 135 do 190 cm i teškim najviše 100 kilograma. Dakle, zabavan je za cijelu obitelj. Zanimljiv dodatak električnoga kartinga Segway-Ninebot je mehanička ručna kočnica, što znači kako bi se vještiji vozači itekako mogli zabavljati bočnim proklizavanjima. Tu je i rikverc, koji se aktivira jednostavno dvostrukim pritiskom pedale kočnice.

Author: Segway-Ninebot foto: Segway-Ninebot

Za pogon koristi dva motora čija je snaga 800 Watta, što je dovoljno za 25 km/h. U modu vožnje 'sport' autonomija je 12 kilometara, a u modu obične vožnje maksimalna brzina je 8 km/h, ali je autonomija 19 kilometara. Cijena Segway-Ninebot kartinga je 1000 eura, ali ako već posjedujete Segway Mini, potreban vam je 'Go-Kart Kit', kojim ćete ga pretvoriti u karting, po cijeni 580 eura.

Author: Segway-Ninebot foto: Segway-Ninebot

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.