Početna Off 1516 pregleda

Sigurnosna kamera snimila krađu Teslina Modela S

Krađa Tesle
Vidi galeriju 1/3
Sigurnosna kamera snimila krađu Teslinog Modela S Sigurnosna kamera snimila krađu Teslinog Modela S Sigurnosna kamera snimila krađu Teslinog Modela S

Vlasnici automobila s pametnim ključevima česta su meta domišljatih lopova koji kopiranjem signala ulaze i nečujno odvoze skupocjene automobile

Iako Tesla ima nekoliko sigurnosnih sustava koji onemogućavaju krađu njegovih vozila, neke  vlasnici sami trebaju uključiti. Ako to ne učine vrlo su laka meta za iskusne kradljivce koji su svoj zanat vješto 'ispekli'. Na žalost vlasnika vozila u videu, koji nije uključio sigurnosnu zaporku koju se upisuje za ulaska u vozilo, a omogućava pokretanje automobila.

Krađa Tesle | Author: YouTube foto: YouTube

Sada mu preostaje izvući što više novca od osiguranja ili se nadati da će policija nekim čudom vratiti njegov auto jer su lopovi onemogućili daljinski pristup vozilu pa mu je nemoguće ući u trag. Poruka svima je da, ako ste vlasnici vozila s pametnim ključem, onemogućite funkciju otključavanja i pokretanja vozila a da ga ne izvadite iz 'džepa', jer tako će te se dodatno osigurati od kradljivaca. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.