Početna Off 3014 pregleda

Slučajno ukrao automobil prije 21 godinu, a sada traži vlasnika

Ford Taurus
FOTO: Ford

Ford je tijekom 90-ih godina imao čudne 'kombinacije' ključeva pa je tadašnji mladić Friedman bez problema uspio upaliti tuđi Taurus

Kevin Friedman iz Kanade je za lokalnu televiziju CBC News ispričao svoju vrlo neobičnu priču iz mladosti, o tomu kako je slučajno ukrao Ford. Naime, bilo je ljeto 1998. godine kada mu se dogodila prometna nesreća pa je jednom prilikom morao obaviti neke stvari i posudio kolegin Ford Taurus

Ford Taurus | Author: Ford foto: Ford

Ti automobili su tijekom 90-ih godina u Americi bili popoprilično česti na cestama, a pogotovo u svjetlijim bojama, kakav je bio i Taurus njegova kolege. Po izlasku iz trgovine naišao je na parkiralištu na otključan bijeli Taurus, misleći kako je to isti automobil kojim je došao pa je sjeo za upravljač. 

VIDEO Kupila automobil pa joj se na putu iz salona zapalio

S obzirom na to da je Ford tijekom 90-ih godina imao čudne 'kombinacije' ključeva, Friedman je bez problema uspio upaliti tuđi Taurus i njime se odvezao. Zanimljivo je što je taj mladić upravo tada išao u policijsku postaju platiti staru kaznu pa je poslije imao problema prilikom otključavanja automobila. Policajci su mu priskočili u pomoć, malo oštetili bravu, ali svejedno uspješno otključali automobil pa je Friedman nastavio voziti. 

Ford Taurus | Author: Ford foto: Ford

Vraćajući automobil strahovao je što će mu kolega reći za oštećenu bravu, ali je onda uslijedila šokantna istina: shvatio je kako je slučajno ukrao automobil. No za isprike nikada nije kasno pa Friedman danas traži pravoga vlasnika 'ukradenoga' Taurusa da bi mu se službeno ispričao i čuo njegovu stranu priče. 

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.