Početna Off 163 pregleda

Što kažete na policijske Alfe talijanskih Carabiniera?

alfa giulia carabinieri
Vidi galeriju 1/6
Što kažete na policijske Alfe talijanskih Carabiniera? Što kažete na policijske Alfe talijanskih Carabiniera? Što kažete na policijske Alfe talijanskih Carabiniera? Što kažete na policijske Alfe talijanskih Carabiniera? Što kažete na policijske Alfe talijanskih Carabiniera? Što kažete na policijske Alfe talijanskih Carabiniera?

Alfa Romeo je ponosno predstavio svoje dvije Alfe Giulie Quadrofoglio koje će voziti talijanska policija

Prelijepe Alfe će se korisiti u Rimu i Milanu, a obojane su prema tradicijonalnim bojama talijanskih Carabiniera – tamno plava s bijelim i crvenim dodacima.

alfa giulia carabinieri | Author: ALFA ROMEO foto: ALFA ROMEO

Svi znamo kakvi su Talijani kada je u pitanju modni izričaj pa ništa ne prepuštaju slučaju niti kada treba uljepšati nacionalnu policiju. Njihovi službenici oduvijek su nosili krasne odore na kojima je vidljivo da se pazilo na svaki detalj.

alfa giulia carabinieri | Author: ALFA ROMEO foto: ALFA ROMEO

Takvi su i po pitanju dizajna vlastitih automobila, a sada voze prekrasne Giulie Quadrofoglio. Kao i standardna Alfa njihova su vozila pogonjena 510 KS snažnim 2.9-litrenim biturbo V6 motorima koji od 0 do 100 km/h stižu za manje od 4 sekunde, a maksimalna brzina im je preko 300 km/h.

alfa giulia carabinieri | Author: ALFA ROMEO foto: ALFA ROMEO

Kako su ove Alfe puno snažnije i brže od standardnih vozila koja koriste Carabinieri, odabrani su posebni službenici koji su sa Alfinim instruktorima prošli posebne vozačke pripreme.  

alfa giulia carabinieri | Author: ALFA ROMEO foto: ALFA ROMEO

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.