Početna Off 12 pregleda

Tko proizvodi bolju, ljepšu, glasniju i profinjeniju riku

SUPER AUTOMOBIL
Vidi galeriju 1/4
Tko proizvodi bolju, ljepšu, glasniju i profinjeniju riku Tko proizvodi bolju, ljepšu, glasniju i profinjeniju riku Tko proizvodi bolju, ljepšu, glasniju i profinjeniju riku Tko proizvodi bolju, ljepšu, glasniju i profinjeniju riku

Tri različita BMW-a M4, tri različita ispušna sustava, u usporedbi s tri možda i najcjenjenija superautomobila današnjice

Na prvoj snimci, u desnom kutu ćete naći serijski M4 obojan u austin žutu boju, potom sivi automobil u sredini koji nosi Hamannov bodykit i Akrapovičev ispušni sistem. Konačno na lijevoj strani, imamo Hamann M4 Art automobil s njihovim ispušnim komponentama. Pojačajte zvučnike!

Tko od ove trojke proizvodi bolju, ljepšu, glasniju i profinjeniju riku iz svojih ispušnih cijevi prosudite sami, a sada vas molimo da ih usporedite sa sljedećim konkurentima. Koliko često možemo vidjeti tri nevjerojatna primjerka rijetkih superautomobila kako na istom mjestu turiraju? Rekli bismo da se ne viđa baš na svakom semaforu, zato uživajte!

Može li se BMW-ova trojka nositi s ovim automobilskim zvijerima? Odgovor prepuštamo vama.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.