Početna Off 202 pregleda

TV serija koju su žene gledale zbog Toma Sellecka, a muškarci zbog auta

1
Vidi galeriju 1/10
TV serija koju su žene gledale zbog Toma Sellecka, a muškarci zbog auta TV serija koju su žene gledale zbog Toma Sellecka, a muškarci zbog auta TV serija koju su žene gledale zbog Toma Sellecka, a muškarci zbog auta TV serija koju su žene gledale zbog Toma Sellecka, a muškarci zbog auta TV serija koju su žene gledale zbog Toma Sellecka, a muškarci zbog auta TV serija koju su žene gledale zbog Toma Sellecka, a muškarci zbog auta TV serija koju su žene gledale zbog Toma Sellecka, a muškarci zbog auta TV serija koju su žene gledale zbog Toma Sellecka, a muškarci zbog auta TV serija koju su žene gledale zbog Toma Sellecka, a muškarci zbog auta TV serija koju su žene gledale zbog Toma Sellecka, a muškarci zbog auta

Američki mediji raspisali su se o tome kako je vrlo izgledan povratak serije Magnum P.I., ali u novome, modernom izdanju

1 | Author: Arhiva/BONHAMS foto: Arhiva/BONHAMS

Kriminalistička akcijska televizijska serija Magnum, koja je Toma Sellecka učinila slavnim, emitirala se od 1980. do 1988. Starije generacije pamte je po akcijskim kadrovima snimljenim na Havajima, brkovima tada mladog Toma Sellecka koji je slamao ženska srca, ali i po prekrasnome Ferrariju 308 koji je to isto činio muškarcima.

1 | Author: Arhiva/BONHAMS foto: Arhiva/BONHAMS

U seriji su kao gosti bili nastupili i brojni drugi poznati glumci poput Teda Densona i Sharon Stone. U remakeu popularne TV serije zasigurno neće biti Sellecka nego će uloga privatnog inspektora pripasti nekome drugome.

1 | Author: Arhiva/BONHAMS foto: Arhiva/BONHAMS

Također, zasad nije sigurno hoće li ulogu u seriji dobiti i neki Ferrari. Limena zvijezda serije bio je Ferrari 308 GTS. Model je imao karoseriju izrađenu iz fiberglasa, masa je bila 1050 kilograma pa je motor V8 s obujmom 2.,9 litara i s 240 KS omogućavao vrhunske performanse.

1 | Author: Arhiva/BONHAMS foto: Arhiva/BONHAMS

U spomenutoj seriji je u svakoj sezoni korišten novi auto, a model 308 danas ima veliku kolekcionarsku vrijednost i smatra se jednim od najboljih sportskih auta iz sedamdesetih godina.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.