Početna Off 14 pregleda

U Dubaiju otvoren najveći Bugattijev salon, sa samo jednim izloženim autom

1
Vidi galeriju 1/3
U Dubaiju otvoren najveći Bugattijev salon, sa samo jednim izloženim autom U Dubaiju otvoren najveći Bugattijev salon, sa samo jednim izloženim autom U Dubaiju otvoren najveći Bugattijev salon, sa samo jednim izloženim autom

U središtu Ujedinjenih Arapskih Emirata, popularnom Dubaiju, dosada je prodano već 30 Chirona i 55 Veyrona, pa su Emirati najuspješnije Bugattijevo tržište...

Polovica svih planiranih Chirona dosada je već rasprodana, a razlog su monstruozna snaga (čak1500 KS) i neprikosnoveni prestiž 2,7 milijuna eura vrijednoga Chirona. S obzirom na to da se novi, najveći Bugattijev prodajni salon s površinom 240 četvornih metara, nalazi u središtu Dubaija, nije nemoguće zamisliti prodajne rezultate u Emiratu. Primjerice, dosada su arapski vlasnici kupili čak 26 posto svih Bugattijevih automobila u svijetu. U brojkama to je 30 Chirona i čak 55 Veyrona.

1 | Author: Bugatti UAE foto: Bugatti UAE

U novome je prodajnom salonu izložen samo jedan automobil - svijetloplavi Chiron, a prostor oko njega služi za odmor kupaca i klijenata ovoga francuskog brenda. Naime, luksuzni namještaj iz Bugatti serije nalazi se u ovome salonu, a samo jedna sofa iz kolekcije stoji i više od 10 tisuća američkih dolara. 

1 | Author: Bugatti UAE foto: Bugatti UAE

Budući kupci tako će u luksuznom okruženju birati i konfigurirati svoj novi Chiron, a za 'hardcore' fanove pobrinut će se Amalgam Collection s Bugattijevim modelima u mjerilu 1:8 i 1:12.

1 | Author: Bugatti UAE foto: Bugatti UAE

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.