Početna Off 744 pregleda

Ukradenim SUV-om pijan pokušao pobjeći policiji

Pijan bježao policiji
Vidi galeriju 1/5
Ukradenim džipom pijan pokušao pobjeći policiji Ukradenim džipom pijan pokušao pobjeći policiji Ukradenim džipom pijan pokušao pobjeći policiji Ukradenim džipom pijan pokušao pobjeći policiji Ukradenim džipom pijan pokušao pobjeći policiji

Iz Illinoisa, savezne države u SAD-u,stiže videouradak o bizarnoj potjeri u kojoj su sudjelovali jedan karambolirani Cadillac i mnoštvo policijskih vozila…

Stojite na križanju i čekate zeleno svjetlo. U jednom se trenutku ne baš munjevitom brzinom kroz gužvu 'probija' crveni razbijeni Cadillac. No dobro, mislite, čovjeku se žuri, možda je hitan slučaj. Sano nekoliko sekundi poslije vidite kako je riječ o poprilično sporoj potjeri čak 21 policijskog vozila za SUV-om.

Pijan bježao policiji | Author: YouTube foto: YouTube

Klasična priča, vlasnik je prijavio krađu dok se kradljivac 'vozikao' po gradu, a u naumu policajaca da ga zaustave poprilično su mu oštetili vozilo, do te mjere da su se otvorili bočni zračni jastuci. Nedugo potom ovaj je 'manijak' uhićen, a tereti ga se, osim za krađu vozila, i za krađu po lokalnim trgovinama. Kako izgleda, za američke krugove to je tipična policijska potjera, pogledajte ju u videouratku.

Pijan bježao policiji | Author: YouTube foto: YouTube

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.