Početna Off 119 pregleda

Uradi sam: Pur-pjenom od automobila napravio remek-djelo

1
Vidi galeriju 1/11
Uradi sam: Pur-pjenom od automobila napravio remek-djelo Uradi sam: Pur-pjenom od automobila napravio remek-djelo Uradi sam: Pur-pjenom od automobila napravio remek-djelo Uradi sam: Pur-pjenom od automobila napravio remek-djelo Uradi sam: Pur-pjenom od automobila napravio remek-djelo Uradi sam: Pur-pjenom od automobila napravio remek-djelo Uradi sam: Pur-pjenom od automobila napravio remek-djelo Uradi sam: Pur-pjenom od automobila napravio remek-djelo Uradi sam: Pur-pjenom od automobila napravio remek-djelo Uradi sam: Pur-pjenom od automobila napravio remek-djelo Uradi sam: Pur-pjenom od automobila napravio remek-djelo

Što učiniti kad imate stari Mercedes CLK, hrpu neiskorištene pur-pjene i puno slobodnoga vremena? Ovaj kreativac iz Litve ima odličan odgovor na to pitanje.

1 | Author: StreetFX Motorsports foto: StreetFX Motorsports

Polimer se primjenjuje u gotovo svemu što nas okružuje, od tekstila, kućanskih aparata, elektronike, obuće, a očito može poslužiti i kao materijal za "izgradnju" automobila. To nam je dokazao i ovaj "umjetnik" iz Litve, koji je svoj Mercedes CLK malo preuredio upravo polimer pjenom, u narodu poznatijiompod nazivom pur-pjena.

1 | Author: StreetFX Motorsports foto: StreetFX Motorsports

Da upravo tako, čovjek je "nadogradio" i preradio svoj automobil onom pjenom koju koristimo za popunjavanje rupa oko okvira vrata i prozora. Ovaj dosjetljivi kreativac pažljivo je nanosio pjenu na automobil te prema potrebi pridržavao komadom kartona da se ne širi previše. Nakon stezanja pjene u krutu tvar krenuo je u rezanje i oblikovanje, zatim fino brušenje, pa sve do lakiranja.

1 | Author: StreetFX Motorsports foto: StreetFX Motorsports

Osim vanjskih preinaka, isti princip koristio je i za redizajn interijera, koji je također napravljen i redizajniran uz pomoć pur-pjene. Krajnji rezultat je nevjerojatan, u što se možete uvjeriti, a samo ćemo dodati kako je promjer stražnjih kotača 30 inča!

1 | Author: StreetFX Motorsports foto: StreetFX Motorsports

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.