Početna Off 4870 pregleda

VIDEO: 'Mrtva pijana' usred bijela dana upravljala vozilom

Pijana vozačica
Vidi galeriju 1/3
VIDEO: Mrtva pijana usred bijela dana upravljala vozilom VIDEO: Mrtva pijana usred bijela dana upravljala vozilom VIDEO: Mrtva pijana usred bijela dana upravljala vozilom

Iz britanskog okruga Sussex stiže dramatičan videouradak opasne vožnje u pijanom stanju…

Vidno pijana 41-godišnja vozačica upravljala je svojim Opelom Corsa te pritom prekršila većinu prometnih propisa, uključujući i prekoračenje dopuštene brzine. Ne samo što je nekoliko puta mogla sletjeti s ceste, nego je zbog ovih opasnih radnja mogla udariti automobil iz suprotnog smjera ili pokupiti zaštitne barijere u području radova, pa tako ugroziti živote drugih sudionika u prometu.

Pijana vozačica | Author: YouTube foto: YouTube

Naposljetku to se i dogodilo, pa je tako ova pijana vozačica, pri brzini 60 km/h, udarila u parkirani Audi čime je njen put završen. Prekršiteljica u čijoj je krvi pronađeno čak 2,5 puta više alkohola no što je dopušteno služit će 150 sati dobrotvornog rada, a s vozačkom će se pozdraviti na dvije godine. Što se dogodilo s njenom Corsom ne zna se, no nakon ove nesreće najvjerojatnije će put otpada.

Pijana vozačica | Author: YouTube foto: YouTube

 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.