Početna Off 13 pregleda

VIDEO: Za prometne nesreće po autocesti letjele novčanice

1
Vidi galeriju 1/4
VIDEO: Za prometne nesreće po autocesti letjele novčanice VIDEO: Za prometne nesreće po autocesti letjele novčanice VIDEO: Za prometne nesreće po autocesti letjele novčanice VIDEO: Za prometne nesreće po autocesti letjele novčanice

U Illinoisu se automobil pun novca sudario s kamionom, a vlasti tvrde kako novac iz automobila potječe iz aparata za igre na sreću...

Uobičajeni postupak državnih organa nakon svake prometne nesreće jest očevid koji obavlja policija, a uz njih na mjesto nesreće dolaze i hitna pomoć te vatrogasci. U ovome neobičnom slučaju, koji se dogodio u Sjedinjenim Američkim Državama, policajci su bili koncetrirani najviše na prikupljanje "dokaznoga" materijala.

1 | Author: CNN foto: CNN

Ovaj put riječ je bila o stotinama novčanica koje su se nakon nesreće razletjele posvuda. Dodatne probleme policajcima je predstavljala kiša, koja je doslovno "zalijepila" novčanice za mokri asfalt. Iako na prvi pogled ovaj prizor liči na neuspješan bijeg poslije pljačke banke, istina je zapravo potpuno drugačija.

1 | Author: CNN foto: CNN

Dakle, vozač crnog automobila izgubio je kontrolu nad vozilom, udario u cisternu i kamion s prikolicom. Nakon sudara iz automobila su ispale stotine papirnatih novčanica u apoenima 5, 10 i 20 američkih dolara. Na kraju se ispostavilo kako je vlasnik novac prikupio iz aparata za igre na sreću. Američke vlasti zatvorile su autocestu sve dok službenici nisu "pokupili" sav novac.

1 | Author: CNN foto: CNN

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.