Početna Off 19 pregleda

VIDEO: Rimčev Concept_One ili Bugatti Veyron?

Mate Rimac

Kako bi pokazala sposobnosti svog električnog hiperautomobila, ekipa iz Rimac Automobila odlazi s naše obale u susjedstvo da bi svoj Concept_One usporedili s moćnim Bugatti Veyronom

Iako je općepoznato da je Concept_One superbrz automobil, na videu je prikazano i da može biti prijateljski nastrojen prema svojim korisnicima, a nedavno su dva europska hiperautomobila zajedno postavljena na stazu kako bi se vidjelo kakvi su kad ih se dovede do krajnjih granica.

Očigledno je da Veyron nije dizajniran kao trkaći automobil i umjesto toga on je cestovna krstarica velikih brzina. Nevezano uz to, ovaj model je sposoban dostići velike brzine, iako mu možda nedostaju određene uzbudljive upravljačke karakteristike najboljih trkaća prilagođenih uličnoj vožnji.

Što se tiče modela Concept_One, najzanimljivije detalje predstavljaju njegovi napredni sustavi vektora okretnog momenta i kontrole proklizavanja, koji mogu biti podešeni tako da automobil glatko uđe u zavoj s bočne strane usprkos pogonu na sva četiri kotača i nevjerovatnim razinama pritiska koje može dostići.

Zasad još nije poznato koliko je modela Concept_One hiperautomobila isporučeno kupcima, ali je jako teško poreći impresivan dizajn i performanse od kojih zastaje dah.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.