Početna Off 99 pregleda

VIDEO: Savršeni auto za vjenčanje? Trkaći Mercedes-AMG C63 DTM

1
Vidi galeriju 1/5
VIDEO: Savršeni auto za vjenčanje? Trkaći Mercedes-AMG C63 DTM VIDEO: Savršeni auto za vjenčanje? Trkaći Mercedes-AMG C63 DTM VIDEO: Savršeni auto za vjenčanje? Trkaći Mercedes-AMG C63 DTM VIDEO: Savršeni auto za vjenčanje? Trkaći Mercedes-AMG C63 DTM VIDEO: Savršeni auto za vjenčanje? Trkaći Mercedes-AMG C63 DTM

Zaboravite limuzine, oldtimere i luksuzne jurilice, pravi odabir za vjenčanje je trkaći Mercedes-AMG C63 koji dolazi ravno iz prvenstva DTM ...

1 | Author: Motor1.com foto: Motor1.com

Maro Engel, njemački vozač prvenstva DTM, odlučio je za svoje vjenčanje prirediti nešto sasvim posebno i "posuditi" automobil od tvroničkoga Mercedesova DTM tima, koji mu je izašao u susret pozajmivši mu trkaći C63 AMG s gotovo 500 KS. 

1 | Author: Motor1.com foto: Motor1.com

Njegova izabranica nije imala ništa protiv, te je s oduševljenjem sjela na improvizirano suvozačko sjedalo. Ostali uzvanici iskazali su oduševljenje ovom originalnom idejom.

1 | Author: Motor1.com foto: Motor1.com

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.