Početna Off 3541 pregleda

VIDEO: U autopraonici uspio slupati vlastiti automobil

VIDEO: Neoprezno ušao u praonicu pa platio danak
Vidi galeriju 1/4
VIDEO: U autopranoici uspio razbiti svoj automobil VIDEO: U autopranoici uspio razbiti svoj automobil VIDEO: U autopranoici uspio razbiti svoj automobil VIDEO: U autopranoici uspio razbiti svoj automobil

Svi ponekad odlučimo oprati automobil 'pod četkama', a ovaj će vozač svoj posjet automatskoj praonici dobro pamtiti dok je živ…

Neki praonice, poput onih koji od vas zahtijevaju da stavite svoje vozilo u 'ler' dok vas pokretna traka provlači kroz sustav sprejeva, sapuna i četki, mogu biti klaustrofobične.

VIDEO: Neoprezno ušao u praonicu pa platio danak | Author: YouTube foto: YouTube

Upravo u tim praonicama sustav 'govori' da automobil stavite na određeno mjesto. To znači da vozač mora držati automobil apsolutno mirnim ili će u protivnom riskirati oštećenje stroja ili vlastitoga vozila.

VIDEO: Neoprezno ušao u praonicu pa platio danak | Author: YouTube foto: YouTube

Ovo potonje dogodilo se vlasniku ovoga Dodgea, koji je odlučio zanemariti upute na ekranima, a ubrzo se cijela instalacija srušila na krov vozila. Srećom, nitko nije ozlijeđen, a štetu će morati pokriti vozač.

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.