Početna Off 15 pregleda

Volim te... Uz pomoć 11 auta tati u svemiru poslala poruku

HYUNDAI GENESIS PIŠE PORUKU
Vidi galeriju 1/5
Volim te... Uz pomoć 11 auta tati u svemiru poslala poruku Volim te... Uz pomoć 11 auta tati u svemiru poslala poruku Volim te... Uz pomoć 11 auta tati u svemiru poslala poruku Volim te... Uz pomoć 11 auta tati u svemiru poslala poruku Volim te... Uz pomoć 11 auta tati u svemiru poslala poruku

Telefonski poziv najčešće je jedini način za komunikaciju između astronauta i njihove djece. Uz pomoć Hyundaija, Stephanie (13) je ocu poslala veliku sliku

Napraviti sliku na Zemlji koja se može lako vidjeti iz svemira i nije najjednostavniji zadatak, osim ako na raspolaganju imate 11 automobila i ogromni komad pustinje kao vaše platno. Kako piše 24sata.hr Hyundai je snimio dirljivu reklamu u kojoj su iskoristili 11 Genesisa kako bi usred pustinje napisali poruku 13-godišnje Stephanie iz Houstona za njezinog oca na Međunarodnoj svemirskoj postaji, koji inače obožava snimati fotografije Zemlje.

HYUNDAI GENESIS PIŠE PORUKU | Author: Hyundai foto: Hyundai

Kako bi bili sigurni da će je vidjeti, sliku su s porukom "Steph te voli" izradili u pustinji u Nevadi, a morala je biti i prilično velika. Toliko je velika da su ušli i u Guinnessovu knjigu rekorda kao najveća slika napravljena tragovima guma. Površina poruke koju je njezin otac mogao vidjeti s postaje je 5,5 km2. Iz Hyundaija nisu otkrili o kojem se astronautu radi, a vjerojatni je razlog i taj što NASA nije baš blagonaklona prema ovakvoj promociji. 

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.