Početna Off 22 pregleda

Vredestein u Opatiji podijelio deset Audija A1 svojim najboljim distributerima

1
Vidi galeriju 1/3
Vredestein u Opatiji podijelio deset Audija A1 svojim najboljim distributerima Vredestein u Opatiji podijelio deset Audija A1 svojim najboljim distributerima Vredestein u Opatiji podijelio deset Audija A1 svojim najboljim distributerima

1 | Author: Vredestein foto: Vredestein

U četvrtak je Apollo Vredestein u Opatiji pripremio event na kojemu je deset reklamnih automobila podijelio najboljim hrvatskim dilerima. Ovaj atraktivni event održao se na terasi najstarijega jadranskog hotela Kvarner.

1 | Author: Vredestein foto: Vredestein

Vredesteinovi distributeri u Hrvatskoj na korištenje su dobili automobile Audi A1 opremljene maksimalnom dodatnom opremom i obljepljene Vredesteinovim reklamnim bojama. Desetorici najvećih trgovaca ovoga proizvođača guma ključeve je podijelio glavni direktor Harald Kilzer. Predstavnici tvornice Apollo Vredestein tako iskazuju zahvalnost za uloženi trud i rezultate koje ovlašteni dileri postižu na našemu tržištu. 

1 | Author: Vredestein foto: Vredestein

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.