Početna Off 240 pregleda

Zaboravio gdje je parkirao auto, pa ga našao 20 godina kasnije

1
Vidi galeriju 1/4
Zaboravio gdje je parkirao auto, pa ga našao 20 godina kasnije Zaboravio gdje je parkirao auto, pa ga našao 20 godina kasnije Zaboravio gdje je parkirao auto, pa ga našao 20 godina kasnije Zaboravio gdje je parkirao auto, pa ga našao 20 godina kasnije

Davne 1997. godine 76-godišnji Nijemac u Frankfurtu je prijavio krađu automobila, a nedavno je automobil pronađen, nakon dvadeset godina.

1 | Author: Arhiva foto: Arhiva

Nakon što mu je javljeno da je automobil pronađen, zagonetka je riješena - on je zapravo zaboravio gdje je parkirao svoje vozilo, bio je pretpostavio da je ukradeno pa orijavio policiji. Njegov Passat pronađen je na parkiralištu stare industrijske zgrade koja treba biti srušena.

1 | Author: Arhiva foto: Arhiva

Policija je bila dobila apel da sazna tko je vlasnik automobila, kako bi ga uklonio i omogućio rušenje zgrade. Kada se nakon dvadeset godina vlasnik napokon "sastao" sa svojim zaboravljenim vozilom, morao je pozvati vučnu službu da ga odveze jer više nije bio u voznom stanju. Korozija je naplatila ležarinu.

1 | Author: Arhiva foto: Arhiva

Komentari 0

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi u raspravu.